Creative Stuff

Logistica

 

 

 Logistica

 

Managementul logisticii

TIMS International transport este un partener logistic indeajuns de puternic incat sa ofere solutii de transport rutier de orice fel, capabil in acelasi timp sa ofere clientilor solutiile personalizate de care au nevoie. Cu ajutorul nostru clientii isi imbunatatesc permanent reteua de transport, devenind mai competitivi.

Oferim o gama larga de servicii supply chain, dedicate special pentru dumneavoastra, pentru a va aduce valoare in distributie

Principii de planificare:

1. Asigurarea unei legaturi intre logistica si strategia firmei.

2. Realizarea unei organizari globale.

3.Valorificarea puterii informatie.

4. Accentul pus pe resursele umane.

5. Construirea de aliante strategice.

6. Stabilirea nivelului optim al serviciilor.

7. Importanta rezolvarii detaliilor.

8. Optimizarea volumului de marfuri.

9 Evaluarea si depasirea propriilor performante.

 

 

Logistica are un rol din ce in ce mai important in activitatea firmelor, aflandu-se intr-o conexiune permanenta cu productia, vanzarea, marketingul si servirea clientilor. Prin organizarea unei activitati logistice, aceasta functie poate aduce o contributie reala la cresterea firmei. Logistica ocupa in cadrul companie noastre o pozitie unica ce ii influenteaza atat fluxul de informatii cat si pe cel de executare a comenzilor primite.

Logistica include doua categorii de activitati de baza si de sustinere. Principalele  grupe de activitati desfasurate in cadrul logisticii sunt:

1. Activitati logistice functionale care privesc asigurarea aprovizionarii, depozitarii, conceptiei si organizarii fluxurilor, programarii fluxurilor si intretinerea acestora.

2.  Activitati logistice operationale, care se refera la toate activitatile de manipulare, transport dirijare, control, intretinere a fluxurilor etc.

La TIMS International principalele activitati logistice sunt:

- transportul 

- gestiunea stocurilor 

- preluarea comenzilor

- depozitarea marfurilor

- fluxurile informationale

 

CONCEPT LOGISTIC

 

GREEN LOGISITCS

Avand experienta in domeniul logistic si o analiza detailata, oferim clientilor nostri solutii individuale. Am dezvoltat concepte elaborate, procesate si vizualiate cu care punem in practica elementele conceptului, adica; planificarea, structurarea si optimizarea care sunt folosite pentru:

- Procese

- Dimensiunea incarcaturii

- Capacitatea de depozitare

- Fluxul de materiale

- Ambalare

- Transport

- Modele de facturare

- Echipamente si resurse KPI Progres( key performance indicator)

 

Desi in trecut mediul nu a fost o preocupare majora sau preocupare in industria insasi, in ultimele doua decenii au aratat o schimbare remarcabila in domeniul green logistics. A devenit parte a discursului Supply Chain Management. Temele standard in Supply Chain pot fi extinse cu un accent suplimentar de strategii in masura sa atenueze natura paradoxala a Green Logistics.

Compania noastra indeplineste aceste standarde pentru a face parte din grupul Green Logistics prin:

- Toate camioanele indeplindesc standardele Euro 5

- Suntem parte a Green Supply Chain

- Ruta camioanelor; respectand mereu livrarea la timp a bunurilor, alegem de fiecare data ruta cea mai scurta.

- Viitorele investitii vor continua sa sprijine mediul inconjurator.